Ujemite še zadnje poletne delavnice!

Počitniški programi za otroke že od 3. leta dalje! Poiščite svojega in se nam pridružite na nepozabnem doživetju! 😎 Za prijavo kliknite tukaj.

 

BONUS brezplačna glasbena urica 🔔

Razvojna glasbena urica po pedagoških načelih Edgarja Willemsa – 30. avgusta ob 16.30. 😊

Glasbene urice po pedagoških načelih Edgarja Willemsa so namenjene prav vsem otrokom od 3. do 7. leta. Skupaj bomo stopili na prvo pot glasbenega razvoja; preko razvoja glasbenega ušesa, ritmične vzgoje, petja in naravnega telesnega gibanja. Na naših uricah se otroci ne razvijajo le na glasbenem področju, temveč tudi na mentalnem, fizičnem in čustvenem. Brezplačna glasbena urica bo potekala 30. avgusta, od 16.30 do 17.15.

 

Informacije:

– za otroke od 3. do 7. leta

– 30. avgust: 16.30 – 17.15

– Sprejmemo do 10 otrok

– Lokacija: Obrtniška ulica 39, Trebnje

– Za prijavo kliknite tukaj.

 

Program:

– Razvoj glasbenega ušesa

– Ritmična vzgoja

– Petje

– Naravno telesno gibanje

 

Na vse programe se je potrebno prijaviti preko spletne prijavnice na povezavi: www.gc-melodija.si/prijavnica-na-pocitniske-programe/ Število prostih mest je omejeno, zato pohiti s prijavo, s seboj pa pripelji tudi kakšnega prijatelja! 🥰

 

BrenkoBUM!  🎸🥁
Dvodnevna kitarsko – ritmična delavnica za začetnike (29. – 30. avgust 2022)

Imate doma kitaro, pa se na njej nabira prah? Bi rad vaš otrok igral kitaro ali bobne, pa se vam zdi vpis v glasbeno šolo prevelika obveznost? Naj poskusi le za dva dni! Vse osnovnošolce vabimo na BrenkoBUM! – dvodnevno delavnico, kjer se bomo učili osnov kitare s kitaristko Ajdo Račič in tolkal s tolkalistom Valentinom Ravnikom. Dobrodošli ste vsi začetniki brez vsakršnega glasbenega predznanja, pa tudi tisti, ki že nekaj znate in bi se nam radi pridružili pri dvodnevnem muziciranju. Igrali bomo kitaro in tolkala, izvajali različne ritme, v nepozabno glasbeno doživetje pa bomo vključili tudi svoj glas in celo telo! Kdor ima kitaro doma, jo lahko prinese s seboj, kdor je nima, pa si jo lahko brezplačno izposodi. Otroci bodo na delavnici dobili tudi brezplačna učna gradiva.

 

Informacije:

 • Za otroke od 6. leta naprej
 • 29. – 30. avgust 2022
 • Urnik: 9.00 – 14.30
 • Cena: 60 eur
 • Brezplačna izposoja inštrumentov
 • Lokacija: Obrtniška ulica 39, Trebnje
 • Za prijavo kliknite tukaj.

 

Program:

 • Osnove igranja kitare in tolkal (12 učnih ur)
 • Didaktične igre
 • Živi ritmi
 • Gibanje in petje

 

Poskrbeli bomo za sadje in pijačo, ki bo na voljo ves čas delavnice, otroci pa naj imajo vseeno s seboj tudi svojo malico.

 

Na vse programe se je potrebno prijaviti preko spletne prijavnice na povezavi: www.gc-melodija.si/prijavnica-na-pocitniske-programe/ Število prostih mest je omejeno, zato pohiti s prijavo, s seboj pa pripelji tudi kakšnega prijatelja! 🥰